v souladu s přírodou

Zanechte zprávu

Jméno / odeslat anonymně
Opište prosím kontrolní kód "3043"
Určitě můžete. Dělám takto i smrkový.
Myslím udělat sedmikráskový stejně jako se dělá ten jitrocelový sirup.
Zle takto dělat i ze sedmikrásek ?
Kásný i když trochu uplakaný den :)
Mněla bych dotaz kolik meduňky cca větviček do meduňkového vína?
Děkuji
Dávám tak větší půlku láhve čerstvých nasekaných bylin a zaliji vínem téměř po vrch.
Pište, komentujte, ptejte se :-)
Semoga sukses ya gan, izin share :
http://obatparuparubasah.utamakansehat.com/lecithin-softgel/
http://obatparuparubasah.utamakansehat.com/obat-dada-sesak/
http://obatamandel.utamakansehat.com/ganoderma-plus-capsule/
http://obatgondok.utamakansehat.com/zinc-tablet-multivitamin/
http://obatkolesterol.utamakansehat.com/breast-care-capsule/
http://obatkista1.utamakansehat.com/kuding-plus-tea/
http://obatflekparuparu.utamakansehat.com/propolis-plus-capsule/
http://obatkelenjartiroid.utamakansehat.com/biaya-operasi-kista-rahim/
http://obatparuparubasah.utamakansehat.com/obat-kanker-nasofaring-yang-aman/
http://obatflekparuparu.utamakansehat.com/obat-benjolan-payudara-yang-aman/
http://obatbenjolandipayudara1.utamakansehat.com/cara-membunuh-sel-kanker-payudara/
http://obatgondok.utamakansehat.com/biaya-operasi-tumor-rahim/
http://obatgondok.utamakansehat.com/biaya-operasi-gondok/
http://obatkolesterol.utamakansehat.com/cara-cepat-melangsingkan-tubuh-dalam-1-minggu/
Děkuji za nádherné stránky a dobré typy na vaření a zavařování.Zkoušela jste kdoulovou marmeládu?Velice doporučuji.Všichni v mém okolí už se těší až jim na podzim donesu další.Zdenka
Dobrý den Zdeni, moc děkuji za pochvalu. Kdoulovou marmeládu jsem ještě opravdu neměla, ale ráda bych ochutnala. Letos jsem právě zvažovala, jestli koupit kdouloň, ale nejprve chci ochutnat. Ráda bych si od Vás objednala marmeládu. Prosím napište mi až budete mít. Děkuji Zuzka (Levandulka R.) email: zuzi.fun@seznam.cz
aké je to lahôdkové droždie?
Takové sušené droždí, které seženete ve zdravé výživě. Velmi chutné. Levandulka R.
Dobry den, ten bylinkovyEKO ocot ked macerujete 3 tyzdne, nechávate to v lednici alebo pri izbovej teplote? Dakujem :)
určitě při pokojové teplotě
PROSÍM VÁS,JAKÝ TO JE BYLINNKOVÝ MEDÍSKY,DĚKUJI
VAŠE STRÁNKA JE ÚŽASNÁ,I JAKO JSEM JÁ STARÁ,KAŽDÁ RADA DOBRÁ
S pozdravem Levandulka Rozmarýnová
Dobrý den Jani, bylinkovým medískem jsem nazvala domácí medy které si připravuji z bylin. Možná znáte pampeliškový med. Vyrábím i ze sedmikrásek, rakytníku ... . Chuťově je to včelímu medu dost podobné, ale né složením, proto ,, medísek''. Na jaře určitě přidám recept, až budu zase vyrábět. moc děkuji za pochvalu a přeji krásný zbytek dne
06.09.2017 12:19:29
zuzi.fun

Nejčtenější články a recepty

Domácí zubní pasta
Domácí zubní pasta
Bylinková zahrádka za oknem
Bylinková zahrádka za oknem
Prací gel
Prací gel
Muffiny s ovocem a vločkami
Muffiny s ovocem a vločkami
Domácí sirup
Domácí sirup
Aloe vera
Aloe vera
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one