v souladu s přírodou
CIMG3271.JPG
CIMG3281.JPG
Ryby by měly tvořit nepostradatelnou část našeho jídelníčku. Samozřejmě nejzdravější jsou pokrmy z čerstvých ryb. Na ty také brzy přijde řada, jen co koupím nějakou dobrou rybku a nafotím průvodní foto. Receptů mám v zásobě hodně, jen s tím focením zatím bojuji :-).

Takže si tentokrát vystačíme s tuňákem z konzervy. .

Dále budeme potřebovat: 1-2 červené cibule
3 mrkve
jarní cibulku nebo pórek
1 balení těstovin
bylinkovou sůl
sojovou omáčku
olivy
olej

Na oleji zpěníme nakrájené cibule, popř. pórek a hned přidáme mrkev nastrouhanou na plátky (kolečka). Opékáme do změknutí. Okořeníme bylinkovou solí a sojovou omáčkou. Vmícháme do uvařených těstovin a doplníme dvěma malými nebo jednou velkou konzervou tuňáka (já používám tuňáka v rajčatové omáčce). Na talíři posypeme olivami.

Tento super rychlý recept určitě vyzkoušejte.
1

Nejčtenější články a recepty

Domácí zubní pasta
Domácí zubní pasta
Bylinková zahrádka za oknem
Bylinková zahrádka za oknem
Prací gel
Prací gel
Muffiny s ovocem a vločkami
Muffiny s ovocem a vločkami
Domácí sirup
Domácí sirup
Aloe vera
Aloe vera
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one